Kezdőlap

Cégismertető
Partnereink
Kapcsolat

Eszközök
Quoted-printable kódoló
Base64 kódoló
Html kódoló
Url kódoló
Guid generátor
Machine key generátorÚj

Termékek

Társaságunk az eddigiekben készített webes szoftvereiből összeállított néhány termék motort, mely az Ön vállalkozásánák készítendő szoftverek alapjául is szolgálhat. Az ilyen - testreszabandó termékek - ára sokkal kedvezőbb lehet az Ön számára, mint egy zöld mezős beruházásként fejlesztendő szoftverterméké, ugyanakkor azt az előnyt is hordozza, hogy piacra kerülése sokkal gyorsabb.

A webes termékek, mivel minden alkalommal testreszabást igényelnek, egyedi áron kerülnek értékesítésre.

 

Vegye ki részét az egyre gyarapodó internetes kereskedelemből!

A NOWAN WebShop motor számos fejlett szolgáltatással segíti az internetes üzlet tulajdonosát termékeinek közzétételében. Ilyen például a dinamikus termék típusok és altípusok meghatározásának lehetősége. Új termék létrehozásakor így nem kell mindig minden felesleges tulajdonságot meghatározni, átugrani, üresen hagyni, hanem kizárólag az adott termékre vonatkoztatható információkat megadni.

A V-Pearl Ékszerszalon a NOWAN webshop megoldást használja.

   
 

Lendítse fel üzletét, keresse meg ügyfeleit e-mail-en keresztül!

Ezzel a megoldással az interneten keresztül tarthatja nyilván partnereit, hírlevél előfizetőit. Belőlük csoportokat készíthet és a csoportok számára hírleveleket küldhet. A termék lehetőséget biztosít a hírlevélről való le és feliratkozásra is.

 
 Webhely építő - Site Builder

Ez a webhely építő szoftver hazánk legtöbb vállalkozása számára ideális megoldás biztosít néhány képekkel díszített szöveges oldala karbantartásához és publikálásához. A testreszabás során a webhely elnyeri az vállalkozása design-ját, majd könnyen használható szerkesztő eszköz segítségével Ön töltheti meg tartalommal.Copyright © 2024 NOWAN Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Bt.